Sunny Beach, plaja insorita din sudul Bulgariei

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

sunny beach 1Oferte Sunny Beach. Sunny Beach, in traducere libera: plaja insorita. Situata pe partea de sud a Rivierei Marii Negre din Bulgaria, Sunny Beach se intinde asemenea unui golf semicircular cu fata spre est, inchis la nord de crestele muntilor Balcani, statiunea fiind o combinatie perfecta dintre mare si munte intr-o armonie perfecta. Avand privilegiul de a fi amplasata langa mica peninsula pe care  se afla orasul antic Nessebur, un adevarat monument arhitectural si istoric al culturii bulgare si al intregii civilizatii europene, Sunny Beach a devenit o statiune estivala de prin rang al litoralului bulgaresc.
Pentru cei care aleg sa-si petreaca o vacanta in Sunny Beach se tem ca nu au unde sa-si petreaca noptile, le spunem, ca aici exista numeroase puncte de distractie, incepand de la Clubul de nopate Caligula, Barul cu specific caraibinian, unde puteti urmari show-uri cu specific, "Russian Troika", de asemenea un restaurant tipic rusesc cu muzica live si dansuri specifice. Alte numeroase restaurante si baruri exotice va asteapta pe plaja din Sunny Beach cu spectacole de muzica si lumina. Nu uitati, in anumite cluburi de noapte cu muzica si dansuri, se ofera gratis un pahar de sampanie.
Alegeti unul dintre sutele de hoteluri in Sunny Beach din bogata oferta de cazare in Sunny Beach aflate pe situl agentiei de turism Oltextur, iar vacanta dvs. pe litoarlul din Bulgaria mai fi mai plina de adrenalina si culoare.

sunny beach 2sunny beach 3  sunny beach 4

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

Comments are closed.