Sunny Beach -oferte early booking vara 2014

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

plaja 4Sunny Beach cea mai mare stațiune estivala a Bulgariei este situata la 35 km nord de Burgas cu peste opt kilometri de plaje . Învecinându-se cu Nessebar si Sf. Vlas, înființarea stațiunii Sunny Beach a început în anul 1958 iar în ultimii cinci- sase ani aceasta a cunoscut o dezvoltare fără precedent, numărul impresionant de hoteluri construite aici , cele vechi fiind renovate depășind toate previziunile specialiștilor. Acum aici se găsesc peste una suta cinzeci de hoteluri. O mulțime de restaurante, baruri, cluburi de noapte cu programe speciale, parcuri pentru copii au adus faima acestei stațiuni de la malul Marii Negre. In Sunny Beach găsim cel mai mare mall de la Marea Neagra din Bulgaria-"Royal Garden" cu 140 de magazine în el.
Noua tendință în Sunny Beach este construirea complexelor de apartamente zona ce a modificat complet partea de est a stațiunii. Cu nisipul fin al plajelor, dunele extrem de pitorești sporturile de apa ce se pot practica aici(surfing, schi nautic, parașutism) Sunny Beach va fi punctul de atracție estivala și pentru vara 2014 in Bulgaria.
sunny beach 2
Dintre numeroasele hoteluri în Sunny Beach din oferta oltextur.ro early booking Sunny Beach as alege hotel Smartine Meridian care își așteaptă oaspeții în viitorul sezon estival 2014 la un preț începând de la 19 euro per persoana per noapte cu masa demipensiune. Daca alegeți sa efectuați rezervări pana la data de 31 decembrie 2013 veți obține o reducere din prețul standard de 20 %.
Daca ar fi sa aleg un hotel pe plaja din Sunny Beach , atunci as alege fără îndoială Royal Palace Helena Sands care împreună cu Royal Palace Helena Park formează un superb complex hotelier clasificat la cinci stele din centrul stațiunii Sunny Beach. Prețul unei nopți de cazare cu demipensiune la acest hotel pornește de la 39 euro per persoana . Turiștii care efectuează rezervarea pan ala 31 martie 2014 beneficiază de o reducere early booking de 20 %.
barcelo
Situat la doar șaptezeci de metri de plaja de nisip, Barcelo Royal Beach unul dintre hotelurile de referință clasificate la cinci stele din Sunny Beach  se numără printre puținele hoteluri care oferă servicii de calitate la standarde internaționale, brandul "Barcelo" spunându-și cuvântul. Cu grădini în suprafață de peste noua mii de metri pătrați, doua piscine exterioare și una interioara Barcelo Royal Beach 5* oferă reduceri de pana la 10 %.
Cluburile de tenis, bowling, mini-golf, parcurile acvatice dar și ofertele de preț minimale practicate de către Oltextur  pentru Sunny Beach pot fi unul dintre avantajele pentru a alege un sejur în Sunny Beach.
barcelo 2

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

Comments are closed.