Sunny Beach

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

Sunny Beach este cea mai mare statiune cu cea mai larga plaja, cu hoteluri raspandite de-a lungul plajei. Aceasta este statiunea de vacanta Sunny Beach, aflata la doar 35 km de orasul Burgas si 95 km de Varna. La sudul statiunii gasim mica peninsula pe care s-a ridicat orasul vechi-Nessebar, un adevarat monument arhitectural si istoric  nu numai al culturii  bulgare ci si universale, aflandu-se sub protectia UNESCO.

Sunny Beach se mandreste cu prestigiosul BLUE FLAG  acordat pentru plajele sale curate si  un cadru natural  bine conservat. Combinatia  dintre padurile de conifere si foioase si marea cu excelenta sa plaja, face ca Sunny Beach sa va ofere prin vacanta petrecuta aici o adevarata cura de sanatate si voie buna.

In Sunny Beach gasim peste 150 de hoteluri clasificate de la 3 la 5 stele, numeroase restaurante , taverne traditionale, baruri, cluburi de noapte ,cazinouri,discoteci si cafenele, adevarate providere de placeri culinare si buna dispozitie. In Sunny Beach sezonul estival dureaza din luna mai pana la sfarsitul lunii octombrie.

In Sunny Beach exista numeroase oportunitati pentru practicarea unei varietati largi de  sporturi: surfing, ski pe apa, parasutism, navigatie, iahturi, scutere, barci cu rame, terenuri de tenis,  volei pe plaja, terenuri de joaca pentru copii, mini- golf, popice,bowling, echitatie, sali de fitness.De asemenea se pot organiza turnee pentru diferite sporturi ,atat pentru amatori , cat si pentru profesionisti. Cu alte cuvinte, in Sunny Beach , o vacanta petrecuta aici este o adevarata desfatare pentru turisti. Exista numerosi consultanti in turism pentru a va oferi mai multe informatii despre petrecerea timpului liber in Sunny Beach.

Un veritabil paradis al copiilor poate fi considerata statiunea Sunny Beach.

Piscine pentru copii, tobogane, carting, rolba tobogan, trambuline gonflabile, gradiniti pentru copii cu program non-stop, scoli sportive.O multitudine de posibilitati de realaxare si joaca. In plus, hotelurile ofera reduceri pentru copiila cazare si la masa cu meniuri speciale pentru ei.
In statiune, avem parte si de un program cultural variat. Aici se desfasoara numeroase festivaluri de muzica pop, dintre care se detaseaza Festivalul International de muzica pop
"Orfeul de Aur", concerte simfonice, expozitii, concursul Miss Sunny Beach, etc.

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

No Comments Yet.

Leave a comment