Hoteluri cu aquapark din Sunny Beach

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

Cele mai cautate hoteluri din Sunny Beach de catre familiile cu copii sunt cele cu aquapark-uri.

 Hoteluri cu aquapark din Sunny Beach.

In Sunny Beach exista  un Aquapark foarte mare, intins pe o suprafata de 36.000 mp. Aici turistii gasesc peste 30 de atractii cu apa, baruri tematice si restaurante, toate acestea inconjurate de  palmieri si arbusti mediteraneeni.

Cu toate ca in Aquapark-ul din Sunny Beach, turistii se pot plimba  pe podurile construite din  lemn de peste 330 de picioare lungime , relaxandu-se langa gheizere si fantani, cei mai multi dintre turisti se refugiaza, preferand  hoteluri cu aquapark din Sunny Beach.
1. Hotel Kuban Resort & Aquapark 4*, aflat in centrul statiunii Sunny Beach, langa faleza, la 100 m de plaja, isi asteapta oaspetii cu un aquapark, cazino, zona SPA, sauna, fitness, internet wireless gratuit.

Ce pret platim pentru o vacanta la Hotel Kuban Resort & AquaPark?

Pretul unei nopti de cazare cu servicii all inclusive incepe de la 29 euro per persoana. La acest hotel au mai ramas trei praguri de reduceri early booking: 20 % pentru rezervari pana la 28.02.2017, 15% pentru rezervari pana la 31.03.2017 si 10% pentru rezervari pana la 30.04.2017.
2. Hotel DIT Evrika Beach Club 4* are o pozitionare excelenta. 20 m fata de plaja, 1 km de centrul statiunii Sunny Beach. Dupa renovarea din 2013, Hotel Evrika Beach Club 4* a fost desemnat cu "Cel mai cunoscut hotel din zona", a distinctie cu adevarat speciala, datorita serviciilor oferite oaspetilor sai. Tot din 2013 a fost construit un aquapark cu sectiuni separate pentru adulti si pentru copii.

In cadrul zonei de relaxare, turistii se pot bucura de facilitatile oferite de jacuzzi, sauna, sala de fitness, terenul de tenis si de catre programele de divertisment.

Preturi  hoteluri cu aquapark  din Sunny Beach- DIT Evrika Beach Club 4*.

Preturile unei nopti de cazare cu servicii all inclusive incep de la 32 euro per persoana. Daca va ganditi sa rezervati si sa va achitati sejurul vostru pana la data de 31.01.2017, atunci veti beneficia de o reducere early booking de 20%. Daca rezervarea se va efectua pana la data de 31.03.2017, atunci reducerea early booking va fi pana la 20%.
3. Laguna Park 4*, cel de-al 3-lea hotel cu aquaprk din Sunny Beach este situat in centrul statiunii, la 300 m de plaja. Laguna Park 4*a fost renovat in 2009.

Hotelul este alegerea perfecta pentru familiile cu copii. Vis-a vis de gradina de vara gasim un spatiu de divertisment pentru copii: locuri de joaca, tobogane de apa cu slide-uri, piscina pentru copii, mini-club, animatii. Un loc in care copiii dvs se vor simti minunat.

Piscinele sunt inconjurate de sezlonguri si umbrele, dar si de un bar. Barul de la piscina ofera cocktail-uri, bauturi racoritoare sau o bautura alcoolica tare. Barul de la piscina va fi deschis intre orele 10:00-18:00.

Sunny Beach este o statiune in plina expansiune in ceea ce priveste dezvoltarea aquapark-urilor si a programelor de divertisment.

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

No Comments Yet.

Leave a comment