De ce iubesc Sunny Beach

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

Sunny Beach, populara statiune de la Marea Neagra,  ce se intinde pe cei 8 kilometri de plaja de nisip, paralela cu apele limpezi ale marii reprezinta  destinatia mea de suflet de pe intreg litoralul bulgaresc.  Dunele de nisip rasarite parca din senin din loc in loc  pe anumite portiuni ale intinsei plaje de nisip fin dau farmecul acestei statiuni de vacanta, unde singura grija a tinerilor este de a-si alege cluburile si barurile cele mai bune pentru petrecerea timpului liber.

sunny beach 1

de ce iubesc sunny beach

Iata de ce iubesc Sunny Beach
Vorbim de timp liber intr-o vacanta estivala? Desigur.
Cu atatea oportunitati de relaxare in Sunny Beach, plaje nesfarsite de nisip, cluburi exclusiviste, baruri cu specific ( olandez, englez, german sau irlandez), chiar ca trebuie sa-ti planifici cat mai mult timpul vacantei tale in Sunny Beach pentru a cunoaste cate putin din fiecare coltisor al acestei statiuni care nu doarme niciodata in timpul verii.
Un bulevard spatios plin de restaurante excelente, baruri si mehanale de cele aproximativ 600 de hoteluri, dintre care cele mai multe renovate recent sau aparatinand unor branduri internationale.

sunny beach 2

de ce iubesc sunny beach

Cele mai bune discoteci in Sunny Beach

 

Daca sunteti in cautarea unei nopti salbatice in Sunny Beach , statiunea are o gama diversificata de discoteci, baruri, baruri pe plaja, cluburi de noapte si cazinouri

discoteci 1

de ce iubesc sunny beach

Dance Club Mania, vis a vis de hotel Globus, este situat in centrul statiunii Sunny Beach. Desfasurata pe o suprafata de 1.500 mp cu aer conditionat, in care se danseaza, se beau, mai ales chaturi, dispunand de o instalatie de sonorizare moderna, discoteca Dance Club Mania ofera seara de seara un adevarat spectacol de sunet si lumini, iar sistemul 3D cu laser te "arunca " efectiv in top-class club dance.

Discoteca Orange este situata langa hotelurile Stranja, Wella si Flaminngo, in partea de nord a statiunii Sunny Beach. In aceasta discoteca, in fiecare seara exista un fel de "Happy Hour and half", de la 10:30 pana la 12:00, timp in care DJ Lite & Ilko si DJ duo Freakin " Amigos" va vor tine pe picioare pana cand chaturile vor pune stapanire pe tine.

Disco Lazarus cu 12 baruri, o piscina in aer liber, un tobogan de apa, plus un ring mare de dans, acesasta este locul petrecerilor incendiare.

discoteci 3

de ce iubesc sunny beach

 

Baruri din Sunny Beach

 

Amigo Bar are un decor interesant si atragator conceput ca o tema de autoturisme si filme clasice.
Amigos este situat chiar pe plaja , langa hotel Globus. Ziua, barul are o zona de joaca pentru copii, cu tobogane si leagane.

amigo bar

de ce iubesc sunny beach

Noaptea, Amigo Bar are locuri de joaca special amenajate pentru tinerii care doresc sa se distreze impreuna cu animatoarele din club. Oare, ce tanar nu si-ar dori un astfel de " loc de joaca", "supravegheat" de tinerele animatoare ?!
Irish Bar Dak lui, desigur un bar cu specific irlandez, se afla la jumatatea distantei dintre hotelurile Majestic si Kuban. Cu mese amenajate in interior si in aer liber, Irish Pub este deschis in fiecare zi intre orele 08:00 si 06:00 dimineata, avand un program de 22 de ore/ zi. Restaurantul ofera preparate din bucataria engleza si irlandeza.
Muzica live este oferita in fiecare nopate pe categorii de oaspeti si grupuri.

discoteci 4

de ce iubesc sunny beach

Plaja Bar Mexo, cel mai atragator local din Sunny Beach, cel mai bun bar de vacanata din SunnY Beach. Plaja Bar Mexo a fost votat trei ani consecutiv  ca cel mai bun club din Bulgaria.

discoteci 6

de ce iubesc sunny beach

Corner Pub de la Hotel Meridian este cel mai indragit pub de catre turistii britanici.
Bucatarul englez serveste mancaruri traditionale englezesti, cum ar fi carnea de vita, tocanita Ale, Lasagnia Delia, fripturi delicioase si produse de patiserie super delicioase.

corner pub

de ce iubesc sunny beach

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

No Comments Yet.

Leave a comment